Lorem ipsum

Logmein Hamachi kullanımı konu anlatımı(resimli)

 Logmein Hamachi kullanımı konu anlatımı(resimli)

bu program ile desteklenen oyunları arkadaşlarınızla birlikte internet oyun oynamanızı sağlar.Böylece evde yalnız  başına oyun oynamak yerine internette arkadaşlarınızla birlikte keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Aşağıdaki resimleri harfiyen uyarsanız bu eğlenceli dakikaları arkadaşlarınızla birlikte geçirmekten büyük zevk alırsınız :) :) :) Hadi bekleme şimdiden başla kolay gelsin!!!


buraya kadar Logmein Hamachi ile işimiz bitmiştir şimdi sıra ise Logmein Hamachi ile oyunumuzu oynamak.İsterseniz fifa 2009 örneğinde inceliyelim Logmein Hamachi ile nasıl oyun oynıyacağımızı eğer fifa 2009 oyununuz varsa aşağıdaki örneği yapabilirsiniz yoksa ise örnekleri takip ederek Logmein Hamachi programının mantığını anlayabilir diğer oyunlarda da böyle oynayabilirsiniz.Şimdi ise aşağıdaki istenenleri yaparak oyununzuoynayabilirsiniz

anlaştığınız kişiyle oyun oynamak için onun hamachi programından ip numarasını (güç düğmesinin yanında) alınız ve fifa 09 daki ayarlardan kaydedin. Bunu yapmak için:
game modes/oyun modları>>multiplayer/çok oyunculu>>direct ip/direk ip
bu konuma geldiğimiz zaman ise anlaştığınız kişinin adını ve ip adresini yazıyorsunuz.
daha sonra ise ip adresini siz eklediğiniz için sadece bağlan/host tuşuna basıyorsunuz ve aynı anda ise diğer kişi ise connect/ev sahibi tuşuna bastığı zaman oyununuzu oynayabilirsiniz.
yalnız burada aynı anda tuşlara basmalısınız.bunu sağlamak için hamachi programında sobet edebilirsiniz. bunu yapmak için:hamachi>>ağa katıldığınız kişinin üzerine sağ tıklayın ve sohbet tuşuna basın.
oyunu aynı anda başlatmak için hamachi nin sağladığı sohbet sayesinde biriniz başla der demez 10 veya 15 saniyeye kadar sayıp dediğimiz tuşlara aynı anda basmaya çalışın.

son olarak da oyunu daha iyi oynamak için


oyunun ayarlarını şu şekilde yapın.

oyun zorluğu:world class
oyun hızı:fast
oyun süresi:6 dakika


Not: Bu bilgiler http://programindir.yetkinforum.net sitemizden entegre edilmiştir ! ! !

2 yorum:

33win dedi ki...

May your day be as cheerful as a morning full of sunshine!
My Site:Rikvip

789club dedi ki...

I am very grateful for the website that saves me time when searching for information.

Yorum Gönder